Menu van de maand

Woensdag  1 december
Bloemkool-broccolisoep
Tongrolletjes à la Dugléré met erwtjes en stoemp
van spinazie en gebakken ui

Donderdag 2 december
Minestronesoep met balletjes
Fazeantenballetjes met Jagersaus
savooikool, spek en gratin

Vrijdag 3 december
Witloofroomsoep
Gebakken zalmfilet met Béarnaisesaus
broccoliroosjes en puree

Zaterdag  4 december
Wortel-pompoensoep
Speenvarken met blackwellsaus
gebakken spruitjes en gekookte aardappel

Maandag 6 december
Erwtensoep
Gebakken kipfilet met champignonroomsaus,
wortel en erwtjes en gebakken aardappeltjes

Dinsdag  7 december
Tomaat-paprikasoep met balletjes
Pasta putanesca met scampi
zuiderse groenten, feta en olijfjes

Woensdag 8 december
Champignonroomsoep
Gebakken braadworst met jus nature
rode kool met appeltjes en gekookte aardappel

Donderdag 9 december
Kervelsoep met balletjes
Varkensgebraad met tripelsausje
gebakken witloof en champignons met gratin

Vrijdag 10 december
Pompoencrèmesoep
Kabeljauwhaasje met graanmosterdsaus
gestoofde prei met citroen en peterseliepuree

Zaterdag 11 december
Bloemkoelsoep
Parelhoenfilet met vleesjus
gestoofd witloof en andijviepuree

Maandag 13 december
Andalusische groentesoep
Varkenshaasje met peperroomsaus, groene boontjes
spek en krieltjes

Dinsdag  14 december
Tomatensoep met balletjes
Vis van de dag met beurre blanc
van Hoegaerden, knolselderblokjes en puree

Woensdag 15 december
Parmentiersoep met kruidenkaas
Gebaktballen met selder
in tomatensaus en gekookte aardappel

Donderdag  16 december
Tomaat-courgettesoep
gebakken kipfilet met dragonsausje
snijboontjes, champignons en gratin

Vrijdag  17 december
Broccolisoep
Koolvishaasje met kreeftensaus
gestoofde venkel en puree

Zaterdag 18 december
Julienne groentesoep
Gebakken hamburger “Stroganoff” met gestoofde groenten
en zuiderse aardappeltjes

Maandag 20 december
Toscaanse groentesoep
Boeuf Bourgignon met zilveruitjes
wortel en peterselieaardappeltjes

Dinsdag 21 december
Preisoep met ham
Zachte Thaise scampi met curry-kokossausje
wokgroentjes en rijst

Woensdag  22 december
Knolseldersoep met witbier
Chipolatta met braadjus, bloemkool in bechamelsaus
en gekookte aardappelen.

Donderdag  23 december
Tomatenroomsoep met balletjes
Hertenstoverij met veenbessen
wintergroentjes en knolselderpuree

Vrijdag  24 december

Zaterdag  25 december

Maandag 27 december
Courgettesoep
Gebakken kippenbout met appelmoes
en gebakken aardappeltjes

Dinsdag 28 december
Groene groentesoep
Vis van de dag met Dijonaisesaus
stoemp van boerenkool en spek

Woensdag 29 december
Pastinaak-pompoensoep
Witloof in de oven met ham, kaassaus
en gekookte aardappeltjes

Donderdag 30 december
Kippenroomsoep met balletjes
Ragout van Everzwijn met wintergarnituur
en wortelstoemp

Vrijdag 31 december

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07