Menu van de maand

Maandag  3 januari
Toscaanse groentensoep
Gebakken kipfilet met champignonroomsaus
Groene boontjes en gegratineerde aardappeltjes

Dinsdag 4 januari
Broccolisoep met kruidenkaas
Tongrolletjes met fijne groentjes in witte wijnsaus
Gestoofde prei en puree

Woensdag 5 januari
Tomatenroomsoep met balletjes
varkensgebraad met tripelsausje, spruitjes,
spek en gekookte aardappeltjes

Donderdag  6 januari
Champignonroomsoep
Belgisch rundsstoofvlees met bruin bier
gebakken witloof en geroosterde patatjes.

Vrijdag 7 januari
Kippenbouillonsoep
Gebakken zalmfilet met graanmosterdsaus
broccoliroosjes en puree

Zaterdag  8 januari
Groene groentensoep
Parelhoenfilet met dragonsausje
snijboontjes en gratin dauphinoise

Maandag 10 januari
Pompoencrèmesoep
Gebakken boerenbraadworst met erwtjes-
en wortelpuree met gebakken ui

Dinsdag 11 januari
Bloemkoolsoep
Gebakken scampi met kokos-currysaus
wokgroentjes en basmatirijs

Woensdag 12 januari
Paprikasoep
witloofrolletjes in de oven
met kaassaus en puree

Donderdag 13 januari
Erwtensoep met spek en croutons
kalkoenlapje met vleesjus, broccolimix en
gebakken aardappeltjes

Vrijdag 14 januari
Tomaat-courgettesoep
Vispannetje op Oostendse wijze met prei
en aardappelpuree en dille

Zaterdag  15 januari
Knolseldersoep
Gebakken hamburger “stroganoff” met Provençaalse
groentjes en patatas bravas

Maandag  17 januari
Aardappel-preisoep met ham
Gebakken kippenbil met champignons
gestoofde wortel en gegratineerde aardappelen

Dinsdag 18 januari
Minestronesoep met balletjes
Vis van de dag met kreeftensaus
geroosterde knolselderblokjes en erwtenstoemp met spek

Woensdag 19 januari
Wortel-pastinaaksoep
Wildstoverij met veenbessen, spek
wintergroentjes en krielaardappeltje

Donderdag  20 januari
Pompoensoep met zure room
Gehaktballen in tomatensaus
selder en gekookte aardappelen

Vrijdag 21 januari
Courgettesoep met kruidenkaas
Gebakken scampi met Pernodsausje,
gestoofde venkel en broccolipuree

Zaterdag  22 januari
Tomatenroomsoep met balletjes
Speenvarkenfilet met blackwellsaus
wintergroentjes en gegratineerde aardappeltjes

Maandag 24 januari
Witloofsoep met dille
Gebakken chipolata met rode kool, appeltjes
en gebakken aardappeltjes

Dinsdag 25 januari
Erwtensoep met rookworst en croutons
Zeebaarsfilet met beurre Blanc van witbier
kappertjes en peterseliestoemp

Woensdag 26 januari
Kippenbouillonsoep
Hongaarse goulash met wortel
erwtjes en rijst

Donderdag 27 januari
Groene groentesoep
Gebakken kippenbout met natuurjus
appelmoes en gebakken aardappeltjes

Vrijdag 28 januari
Ajuinsoep met geraspte kaas
Gegratineerde schelvishaasje met Dijonaisesaus
gestoofde prei en andijviepuree

Zaterdag  29 januari
Bouillabaisesoep
Ardeens gehaktbrood met jagersaus
bloemkool in béchamelsaus en gekookte aardappeltje

Maandag  31 januari
Venkelsoep
Lamsepigram met rozemarijnsaus
raapjes en Griekse pasta

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07