Menu van de maand

Zondag 1 mei
Dagsoep
Luikse balletjes met
andijvie in room en ajuinpuree

Maandag 2 mei
Tomaat-wortelsoep
Gebakken kipfilet met dragonsaus
gestoofde worteltjes en gratin

Dinsdag 3 mei
Courgettesoep met kruidenkaas
Orloffgebraad met Bordelaisesaus,
boterboontjes en peterselieaardappelen

Woensdag 4 mei
Pompoencrémesoep
stoofpotje van rundsvlees
met een tomaten slaatje en aardappelpuree

Donderdag 5 mei
Bloemkool-broccolisoep
Spaghetti Bolognaise met geraspte kaas

Vrijdag  6 mei
Kippenbouillonsoep met balletjes
Tongrolletjes op Normandische wijze,
broccoliroosjes en stoemp met gebakken ui

Zaterdag  7 mei
Peterseliesoep
Chipolatta met vleesjus,
bloemkool in béchamelsaus en aardappelen

Zondag 8 mei
dagsoep
Varkenshaasje met sausje van roodbruin bier,
knolselderblokjes en gebakken aardappel

Maandag 9 mei
Kervelsoep
Vogelnestje met tomatensaus,
erwtjes en aardappelpuree

Dinsdag 10 mei
Wortelsoep met balletjes
Lamsepigram met rozemarijnsaus,
raapjes en griekse pasta

Woensdag 11 mei
Tomaat-courgettesoep
Hutsepot, seizoensgroentjes
en gebakken krielaardappelen

Donderdag  12 mei
Champignonroomsoep
Ardeens gehaktbrood met vleessausje,
groene boontjes in ajuinsaus en gratin

Vrijdag  13 mei
Paprikasoep
Pasta a la Siciliana met gebakken scampi,
spekblokjes, tomaat en parmezaan

Zaterdag  14 mei
Broccolisoep met spekjes
kalkoengyros met gewokte groenten
en groentenrijst

Zondag  15 mei
Dagsoep
Pasta met kippenblokjes, pesto,
parmezan en riccottakaas

Maandag 16 mei
Andalusische groentesoep
Gebakken Hamburger “Stroganoff” met
Zuiderse groenten, Feta en gratin

Dinsdag  17 mei
Aspergeroomsoep
Rundsbrochette met champignonsaus,
erwtjes en wortelen en puree

Woensdag 18 mei
Pompoen-paprikasoep
Vol au vent met koekje,
fris slaatje en peterselieaardappeltjes

Donderdag  19 mei
Lente-Minestronesoep met balletjes
Ardeense burger met peperroomsaus,
boerenkool met spek en een gebakken aardappel

Vrijdag  20 mei
Bloemkoolsoep
Gebakken Zalmfilet met béarnaisesaus
andijviepuree met bacon

Zaterdag 21 mei
Waterkerssoep
kalkoenrollade met portosausje,
gestoofde Lentegroentjes en gekookte aardappel

Zondag  22 mei
Dagsoep
Gebakken braadworst met picklessausje,
wortelblokjes en gratin

Maandag 23 mei
Tomaat-paprikasoep
Lentegebraad met rode wijnsaus,
warme seizoensgroenten en krieltjes

Dinsdag 24 mei
Aardappel-preisoep
Witloof in de oven met kaassaus en
pommes duchesse-puree

Woensdag 25 mei
Broccoli-courgettesoep
Kippenblokjes in zoetzure saus
met wokgroentjes en nasi goreng

Donderdag  26 mei
Groentenbouillonsoep met vermicelli
Tomaat Farci met Provençaalse saus
en gekookte aardappel

Vrijdag 27 mei
Kervelroomsoep met balletjes
Gebakken scampi met Pernodsausje,
gestoofde venkel en puree

Zaterdag  28 mei
Bouillabaisesoep
Belgisch Stoofvlees met bruin bier,
gestoofd witloof en gebakken aardappel

Zondag  29 mei
Dagsoep
Gebakken witte pens met vleesjus,
appelmoes en gekookte aardappelen

Maandag  30 mei
Witte bonensoep
Kalkoengebraad met natuursaus,
worteltjes en erwtjes en een aardappelgratin

Dinsdag  31 mei
Tomatenroomsoep met balletjes
Merguez worstje met wortel/koolslaatje en
patatas bravas met barbequesausje

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07