Menu van de maand

Januari

Maandag 4 januari
Toscaanse groentesoep
Gebakken Kipfilet met champignonroomsaus
groene groeten en gratin

Dinsdag 5 januari
Broccolisoep met kruidenkaas
Tangrolletjes met fijne groentjes in witte wijnsaus
gestoofde prei en puree

Woensdag 6 januari
Tomatenroomsoep met balletjes
Varkensgebraad met tripelsausje
spruitjes, spek en gekookte aardappel

Donderdag 7 januari
Champignonroomsoep
Belgisch rundsstoofvlees met bruin bier
gebakken witloof en geroosterde aardappeltjes

Vrijdag  8 januari
Kippenbouillonsoep
Gebakken zalmfilet met Graanmosterdsaus
broccoliroosjes en spinaziepuree

Zaterdag 9 januari
Groene groentesoep
Parelhoenfilet met dragonsausje,
snijboontjes en gratin dauphinoise

Maandag  11 januari
Pompoencrèmesoep
Gebakken boerenbraadworst met erwtjes- &
wortelpuree met gebakken ui

Dinsdag 12 januari
Bloemkoolsoep
Gebakken scampi met kokos-currysaus,
wokgroenten en basmatirijst

Woensdag 13 januari
Tomaat-paprikasoep
Witloofrolletje in de oven met kaassaus
en natuur puree

Donderdag 14 januari
Erwtensoep met spek en croutons
Spaghetti bolognaise met geraspte kaas

Vrijdag  15 januari
Tomaat-courgettesoep
Vispannetje op Oostendse wijze met broccoli
en preipuree

Zaterdag 16 januari
Bouillabaisesoep
Gebakken hamburger “Stroganoff” met Provençaalse groenten
feta en patatas bravas

Maandag 18 januari
Aardappel-preisoep met reepjes ham
Gebakken kippenbil met champignons,
gestoofde wortel en gratin

Dinsdag 19 januari
Minestronesoep met balletjes
Vis van de dag met kreeftensaus
geroosterde knolselderblokjes en erwtwenstoemp

Woensdag 20 januari
Wortel-pastinaaksoep
Wildstoverij met veenbessen en spek
wintergroentjes en krieltjes

Donderdag 21 januari
Pompoen-paprikasoep met zure room
Gehaktballen in tomatensaus met selder
en gekookte aardappel

Vrijdag 22 januari
Courgettesoep met kruidenkaas
gebakken scampi met pernodsausje
gestoofde venkel en broccolipuree

Zaterdag 23 januari
Tomatenroomsoep met balletjes
Speenvarkenfilet met blackwellsaus,
wintergroenten en gratin

Maandag 25 januari
Witloofsoep met dille
Gebakken chipolata met rode kool,
appeltjes en gebakken aardappel

Dinsdag 26 januari
Erwtensoep met rookworst en croutons
zeebaarsfilet met beurre Blanc van witbier
kappertjes en peterseliestoemp

Woensdag 27 januari
Kippenbouilllonsoep
Hongaarse Goulash met wortel
erwtjes en rijst

Donderdag 28 januari
Groene groentsoep
Gebakken kippenbout met natuurjus
appelmoes en gebakken aardappel

Vrijdag 29 januari
Ajuinsoep met geraspte kaas
gegratineerde schelvishaas met Dijonaisesaus
gestoofde prei en andijviepuree

Zaterdag 30 januari
Bouillabaisesoep
Ardeens gehaktbrood met jagershuis, bloemkool
in béchamelsaus en gekookte aardappeltjes

Honger?

Wil ook jij genieten van onze overheerlijke maaltijdservice?
Aarzel niet en neem contact met ons op:

Per mail: info@petrus kokaanhuis.be

Of telefoon:+32 (0)3 376 71 07